18 16
Du er her: Internett // Kurskalender // Kurs » Brukerkurs » Foreldre på vakt

Kursdetaljer

Brukerkurs

image of Foreldre på vakt

Foreldre på vakt

Kursdetaljer
Starter: 04.05.2018
Slutter: 04.05.2018
Sted:
Søknadsfrist: 16.04.2018
Følg kurset direkte på nett her:

Aktuelle diagnoser:
Sjeldne diagnoser som innebærer komplekse medisinske utfordringer og/eller endring i symptombilde.

Målgruppe:
Foreldre og andre nære pårørende til barn og unge med aktuelle diagnoser.

Kursets målsetning:
Å styrke foreldre som stadig må være oppmerksom på symptomer og/eller overholde strenge regimer. Kurset vil omfatte vanlige foreldrereaksjoner og støtte til mestring.

Er du forelder/foresatt til et barn med en sjelden diagnose så kan du melde deg på ved å laste opp og sende inn Søknadsskjema for pårørende.

Er du foreldre til et barn med en annen (ikke sjelden) diagnose kan du melde deg på ved å registrere deg her på epost kurs@frambu.no.

Streaming og videokonferanse
Har du ikke anledning til å komme til Frambu kan du følge kurset hjemmefra. Link for å følge kurset vil du finne på kurssiden på kursdagen.

Ta kontakt med oss for å få vite om det er videokonferansestudio som skal delta i nærheten av deg. Send epost til video@frambu.no

Informasjon om dekning av utgifter
Deltakere betaler ingen kursavgift. Frambu er et kompetansesenter og en offentlig godkjent helseinstitusjon. Frambu er en del av Nasjonal kompetansetjeneste for sjeldne diagnoser (NKSD). Nære pårørende til en pasient med en sjelden diagnose som tilhører NKSD kan få dekket nødvendige reiseutgifter fra Pasientreiser ved reise til Frambu. Reisen dekkes uansett hvor i landet du/dere reiser fra. Du/dere finner informasjon om Pasientreiser på nettsiden helsenorge.no. Har du/dere spørsmål, trenger hjelp til utfylling av søknad eller bestilling av reise? Ring Pasientreiser på telefon 05515.

Kursinnholdet i Foreldre på vakt retter seg ikke mot å ta seg av og behandle den som har en sjelden diagnose. Du/dere vil derfor ikke få opplæringspenger. Yrkesaktive kan søke arbeidsgiver om ferie, avspasering eller velferdspermisjon med eller uten lønn. Du/dere vil få en bekreftelse fra Frambu på deltagelse på kurset.

Annen informasjon
Det er ikke anledning til å ta med barn på kurset og vi kan dessverre ikke tilby overnatting.

Les mer om kurs her.

Har du spørsmål?
Faglig koordinator: Torun Vatne (tva@frambu.no)
Administrativ koordinator: Linda Elton (kurs@frambu.no)

Søknadsskjema pårørende 


Søknadsskjema for tjenesteytere.


Publisert: 24.07.2017
booking image of + Foreldre på vakt

Program

Påmelding

Dokumentasjon