18 16
Du er her: Internett // Kurskalender // Kurs » Fagkurs » Å være assistent for en elev i skolen med en sjelden diagnose som innebærer fysisk funksjonsnedsettelse

Kursdetaljer

Fagkurs

image of Å være assistent for en elev i skolen med en sjelden diagnose som innebærer fysisk funksjonsnedsettelse

Å være assistent for en elev i skolen med en sjelden diagnose som innebærer fysisk funksjonsnedsettelse

Kursdetaljer
Starter: 22.05.2019
Slutter: 22.05.2019
Sted:
Påmeldingsfrist: 15.05.2019
Målgruppe: 
Assistenter og andre ansatte i skolen, samt andre relevante tjenesteytere. Personer som arbeider som brukerstyrte personlige assistenter kan også ha god nytte av kurset. Pårørende er også velkomne til å delta. 
 
Mål for kurset:
Assistenter er en viktig ressurs i skolen og har mange ulike oppgaver. Fagkurset ønsker å sette fokus på assistentens rolle, spesielt ansvar, oppgaver og samarbeid.

Les mer om fagkurs på Frambu her

Deltakelse via videokonferanse eller strømming
For dere som ikke har anledning til å komme til Frambu, tilbyr vi deltakelse på fagkurs via videokonferanse eller strømming.

Deltakelse via videokonferanse
For å delta på fagkurs via videokonferanse trenger du tilgang til et videokonferansestudio. Disse finnes på sykehus, NAV-kontor, bibliotek, kommunehus, skoler o.l. Deltakere som deltar via videokonferanse kan stille spørsmål og kommentere via e-post og får kursbevis. Overføringen er gratis.

Her er en rask innføring i hva du trenger for å delta på kurs via videokonferanse

Ønsker du å delta på Frambus fagkurs via videokonferanse, kan du sende en e-post til Berit Hundal video@frambu.no eller ringe oss på telefon 64 85 60 21 i god tid før kurset. Meld din interesse, så gjør vi det vi kan for å finne en god løsning!

Deltakelse via strømming
Dersom det strømmes til privathjem kan du gå på nettsiden vår www.frambu.no – og inn på det aktuelle kurset. Der vil det blir lagt ut en lenke til fagdagen på morgenen. Registrer navn og e-post.

Er dere flere deltakere som sitter sammen og følger kurset via strømming er det viktig å sende deltakerliste med e-post og navn til video@frambu.no
Det er ingen kursbevis dersom man tar kurset alene.

Kursavgift for deltakelse på Frambu:
Kurset koster 500.- som inkluderer materiell, kaffepauser og lunsj.

Faglig koordinator:
Marianne Bryn (mbr@frambu.no)
Administrativ koordinator:
Elin Bredesen (fagkurs@frambu.no)

Publisert: 31.07.2018
booking image of + Å være assistent for en elev i skolen med en sjelden diagnose som innebærer fysisk funksjonsnedsettelse

Påmelding

Påmeldingsfristen er utløpt.
For deltakelse via videokonferanse, vennligst kontakt video@frambu.no eller ring 64 85 60 00.