18 16

Kurs og leire

imag

Frambuleir

Hver sommer arrangerer Frambu helt spesielle kurs for barn, unge og voksne med sjeldne diagnoser. Disse kalles Frambuleir. Hver leir varer i 12 dager og har ca 50 deltakere. Her får deltakerne møte andre som er i samme situasjon som seg selv, utveksle erfaringer og knytte sosiale nettverk. Frambu legger også til rette for at deltakerne skal få mulighet til å sprenge egne grenser og oppdage nye muligheter. Leirene drives av unge, engasjerte leirmedarbeidere med støtte fra fagpersoner fra Frambu og er svært populære både blant deltakere og hjelpere. 

Leir på Frambu er ikke et ferie- eller avlastningstilbud, men et annerledes kurs hvor målet er å gi deltakerne mulighet til å møte andre i samme situasjon for å utveksle erfaringer og knytte nettverk. Vi legger også til rette for at deltakerne skal få mulighet til å sprenge egne grenser og oppdage nye muligheter. Hver leir har plass til rundt 50 deltakerne og drives av unge, engasjerte leirmedarbeidere med støtte fra fagpersoner fra Frambu og er svært populære både blant deltakere og hjelpere.

Sommeren 2019 arrangerer Frambu følgende leire:

  • Frambuleir 1: 2.-12. juli - for barn mellom 12 og 15 år
  • Frambuleir 2: 16.-26. juli - for unge voksne mellom 22 og 30 år
  • Frambuleir 3: 30. juli - 9. august -  for ungdom mellom 16 og 21 år

Søknadsfrist for alle leirene er 1. mars 2019.

Her finner du mer informasjon om leirene


Se glimt fra tidligere leire her
 

 

 
Vil du være hjelper på leir i 2019?
Alle over 18 år er velkomne til å søke jobb som hjelper på leir. Søknadsfrist er 15. februar 2019. Søknadsskjema blir lagt ut på www.frambuleir.no. Det er også mulig å skrive ut skjemaet og sende det til oss pr post.
 
 

Publisert: 07.11.2018