18 16

Om oss

Om nettstedet

Frambu skal samle, utvikle og spre kunnskap om sjeldne og lite kjente diagnoser til brukere, pårørende og fagmiljøer. Nettstedet www.frambu.no er en sentral kanal i dette arbeidet. Målet vårt er at informasjonen på Frambus nettsider skal være relevant, oppdatert og kvalitetssikret.Redaksjonelt ansvar


Ansvarlig redaktør:

direktør Kristian E. Kristoffersen

Nettredaktør:
fagjournalist Mona K. Haug


Skjermdump av Frambus nettsideInformasjonen på nettstedet
Diagnoseinformasjonen på nettstedet er utviklet av tverrfaglig sammensatte kompetansegrupper på Frambu. Så langt det er mulig, kvalitetssikres også tekstene av brukerorganisasjoner eller enkeltbrukere med diagnose og/eller pårørende, samt av eksterne fagpersoner med kjennskap til de aktuelle diagnosene.
Temainformasjonen på nettstedet er utviklet av fagpersoner eller faggrupper på Frambu med spesiell kompetanse innen det aktuelle temaet.

Eksterne lenker på nettstedet
Vi benytter ofte lenker til eksterne nettsteder. Disse blir valgt ut med omhu i forhold til at innholdet skal være godt og tilgjengelig. Vi har imidlertid ikke ansvar for innholdet på disse sidene og kan aldri garantere for kvaliteten der.

Rettigheter til tekst på nettstedet
Tekster fra våre nettsider kan ikke kopieres og brukes på andre nettsider uten nærmere avtale og kildeangivelse. Vi anbefaler heller at det dyplenkes til de aktuelle tekstene på våre sider, slik at lesere alltid får nyeste versjon. Forespørsler om å benytte tekster fra Frambus nettsted i tiddskrifter eller andre sammenhenger kan sendes til mkh@frambu.no.

Rettigheter til fotografier på nettstedet
Der fotograf ikke er oppgitt, har Frambu opphavsrett til bildet. Forespørsler om å benytte bilder fra Frambus nettsted kan sendes til mkh@frambu.no.

Tekniske løsninger
Nettstedet drives av avdeling for tjenesteinnovasjon, kommunikasjon og teknologi i samarbeid med Netpower. Tekniske spørsmål kan rettes til mkh@frambu.no.

 

Publisert: 10.03.2015