18 16

Siste nytt

Kulturell aften på Frambu

Kulturell dag på leir

For en dag vi har hatt i dag! Hele dagen var satt av til kulturkafé, hvor deltakerne kunne møtes på tvers av gruppene for å skape en høykulturell aften.

På formiddagen ble leiren delt i forskjellige grupper som skulle jobbe med ulike aktiviteter og lage innslag til kveldens show. Vi hadde grupper med fokus på foto, litteratur, musikk, kunst, sang, dans og drama.
 
Deltakerne jobbet hele formiddagen, og når kvelden kom var vi alle spente på hvordan resultatet ville bli. 
 
Og: Siden temaet for leiren er MAGI, måtte vi selvfølgelig også få besøk av en ekte tryllekunstner. Vi fikk derfor besøk av klovnemagikeren Virrvarr på ettermiddagen. Han serverte leiren de mest utrolige trylletriks, der han blant annet sagde armer i to og tryllet frem utallige duer. Det mest magiske han tryllet frem var allikevel deltakernes latter, som hang både løst og høyt under hele opptredenen. 
 
På kvelden fikk vi se alt deltakerne hadde jobbet med i løpet av dagen. Vi ble blant annet servert flotte kunstverk, egenkomponerte sanger, coverlåter med fullt band, sketsjer, film og dansenumre i verdensklasse. Med godt med kaker og brus var det ingen tvil om at dette var en vellykket dag.
 
Det er utrolig fint å se alt talentet deltakerne har i seg få blomstre i all sin prakt, og å se vennskap bli skapt på tvers av gruppene. 
 
I morgen har vi siste vanlige dag på leir, og alt ligger til rette for at vi skal få en storslått avslutning på disse fantastiske dagene vi har hatt!

Stor klem fra leir 1

En gjeng deltakere i lavvoen
Rolige aktiviteter på sletta
Magi og trylling med Virrvarr
Imponerende musikalsk innslag fra scenen
to jenter synger på kveldens show
Latter i korridoren
Publisert: 11.07.2018