18 16

Siste nytt

Voksen sitter sammen med gutt

Ledig stilling: Miljøarbeider (vikariat)

Vil du arbeide med og for personer med sjeldne diagnoser? Vi søker nå etter en miljøarbeider i 100 % stilling til et ettårig vikariat (med mulighet for forlengelse). Søknadsfrist er 28. april.

Frambu har spesiell kompetanse om over 120 ulike diagnoser. Disse kan berøre kognitive, fysiske og/eller sosiale funksjoner og ha konsekvenser på ulike områder og i ulike livsfaser. Personer med diagnose og deres familier og tjenesteytere kan ha ulikt behov for bistand.

Våre miljøarbeidere arbeider med barn, ungdom og voksne med funksjonsnedsettelser og deres søsken i Frambus barnehage- og skoleavdelinger. Stillingen innebærer også veiledning av lærlinger og oppfølging av praksiselever og studenter i praksis.

Det er ønskelig at søkere har fagbrev i barne- og ungdomsarbeiderfaget eller tilsvarende. Erfaring fra arbeid med mennesker med funksjonsnedsettelse vil også vektes. Du bør trives i en travel arbeidshverdag hvor du møter nye familier hver uke. Vi ønsker en teamorientert medarbeider som trives med ansvar og helhetstenkning. Godt humør, kreativitet og spontanitet verdsettes høyt. Du må være ryddig og pålitelig, med empati og stort engasjement for å arbeide med menn¬esker. Arbeidet krever god skriftlig og muntlig formidlingsevne. Personlig egnethet og interesse for å holde seg faglig oppdatert vil bli vektlagt.

Frambu kan tilby et stimulerende arbeidsmiljø med meningsfulle arbeids¬oppga¬ver, lønn og arbeidsvilkår i henhold til Virkes landsoverenskomst for spesialisthelsetjenesten med tjenestepensjon og tilgang til gunstige medlemsordninger fra KLP. Stillingen er plassert i lønnskategori B. Normalarbeidstid er 8.00–15.45, men enkelte kveldsvakter må påregnes.

Har du spørsmål om stillingen?
Kontakt avdelingsleder Karsten R. Barton på telefon 900 37 161 eller e-post krb@frambu.no.

Søknader med CV merkes ”Miljøarbeider” og sendes på e-post til info@frambu.no eller pr post til Frambu, Sandbakkveien 18, 1404 Siggerud.

Søknadsfrist er 28. april 2017.

Velkommen til Frambu!

 
Se stillingsannonsen hos Finn
 
  

Publisert: 07.04.2017