18 16

Siste nytt

Intimkonsert med Nicoline

Regn ute, men sol inne

Hadde vi vært en hvilken som helst annen plass, hadde dette kunnet sett ut til å bli en skikkelig blåmandag. Tunge skyer, regn og en anelse "dagen derpå"-steming etter den store høydaren Tusenfryd-dagen i går, men heldigvis er vi på Frambu. Og her skinner solen uansett hva værgudene måtte finne på å slenge i vår retning.

Oransje gruppe brydde seg særdeles lite om at regnet dryppet ned på formiddagen. De skulle ut i båt, synge og danse på sletta, og lot ikke noen usle regndråper stoppe dem.
 
Det samme gjaldt gul gruppe, som dro på utflukt rundt vannet, og kom over en magisk frosk med gullkrone på (kanskje en prins som hadde havnet i ulykka, fornærmet en heks og blitt forhekset?), som de tok med tilbake til heksegryta på Frambu. Heksegryta begynner for øvrig å bli relativt fullastet med magiske artefakter, og vi gleder oss til å se hva som skjer når den er full!
 
Rød gruppe hadde gruppas dag, og brukte denne til å chille inne på store sakkosekker, med film på storskjerm.
 
Blå gruppe var både her og der og litt over alt mens de laget film.

Grønn gruppe plasket og koste seg i bassenget med sommerlig ungdomsmusikk på stereoen.
 
Svart gruppe var svært hemmelighetsfulle hele dagen, for de laget et spektakulært show, som inneholdt alt fra sang og gitarspilling til reklamefilmer, wreslingmatch og quiz. Og ingen quiz uten minst én taper, så her ble det enten iskube nedover rygger eller lukting på sur sokk. Det er ikke alltid en dans på roser å være hjelper på leir, skal sies.
 
Til ettermiddagsmaten fikk vi ekstraordinært besøk av artisten Nicoline, som spilte og sang for oss i stua. En fantastisk opplevelse for alle som én, og det ble både allsang og autografsignering.
 
Se glimt fra konserten her:
 
På Frambu skinner solen altså uansett, om ikke ute, så inne, men det er fortsatt fint å kunne legge seg med løfter fra internett om varme og sol i morgen. En ny dag er like om hjørnet, så det gjelder å få restituert seg mest mulig for å nyte dagen maks. Sov godt og drøm søtt, det skal i hvert fall vi gjøre!

Hilsen alle oss på Leir 1
 
Full fart i aktivitetshallen
To gutter i bassenget
Vennegjeng utenfor resepsjonen
To jenter med den magiske frosken
Trylleshow
To gutter shower på scenen
Sang, gitar og pianospill
Harry Potter-sketch
Quiz fra scenen

 

Publisert: 10.07.2018