18 16

Siste nytt

Siste nytt
Oppgradert nettkurs - Tilrettelegging av skoledagen for elever med NF1
Siste nytt

Oppgradert nettkurs - Tilrettelegging av skoledagen for elever med NF1

25.09.2018
Det populære nettkurset "NF1 - tilrettelegging i skolehverdagen", har fått en grundig faglig oppgradering og blir nå lansert i ny innpakning. Ta kurset nå og lær hvordan du kan tilrettelegge skolehverdagen for elever med nevrofibromatose type 1!
image of Voksen dame med et barn med hvit substans sykdom

Fagkurs i Bodø: Å arbeide med barn med en sjelden diagnose som gir komplekse medisinske utfordringer og/eller fremadskridende forløp

Kurset arrangeres i samarbeid med regionale og lokale samarbeidspartnere fra blant annet Nordlandssykehuset,og holdes på PBL, private barnehagers landsforbund, Bodø 28. og 29. november 2018.

25.09.2018
image of Tre fornøyde voksne

Etterlyser synliggjøring av personer med nedsatt funksjonsevne i folkehelsepolitikken

Personer med nedsatt funksjonsevne er usynlige i dagens folkehelsepolitikk. Det må det bli en endring på. Det skriver Frambu i sitt innspill til ny folkehelsemelding.
19.09.2018
image of Foto av en del av deltakerne på kurset

Kort rapport fra kurs om nevrofibromatose type 1

Fra 11. til 15. juni 2018 arrangerte Frambu kurs for barn og unge med nevrofibromatose type 1 og deres foresatte og tjenesteytere. Les kort rapport fra kurset her.
19.09.2018
image of Ordsky med sentrale begreper fra studieemnet

Nytt studieemne om sjeldne diagnoser

Høgskolen i Innlandet og Frambu kompetansesenter for sjeldne diagnoser tilbyr for første gang et eget studieemne om sjeldne diagnoser. Studiet er nettbasert med en dags oppstartsamling og ti dagers hjemmeeksamen. Noe for deg eller noen du kjenner?
13.09.2018