18 16

Nytt fra Frambu

Nytt fra Frambu
Se opptak av utvalgte foredrag fra kurs om spiseutvikling hos førskolebarn med sjeldne diagnoser
Siste nytt

Se opptak av utvalgte foredrag fra kurs om spiseutvikling hos førskolebarn med sjeldne diagnoser

16.08.2017
Frambu holdt kurs om spiseutvikling hos førskolebarn med sjeldne diagnoser 5. mai 2017. Kurset rettet seg mot ansatte i barnehager og på helsestasjoner, men det ble også delt nyttig informasjon til pårørende. Nå kan du se opptak av utvalgte foredrag fra kurset her.
image of Foto av professor Virginia Sybert

Følg foredrag og still spørsmål til ekspert på Turners syndrom via nett

Tirsdag 29. august kommer professor Virginia P. Sybert fra universitetsklinikken i Seattle (USA) til Frambu for å dele sin omfattende erfaring og sitt store datamateriale fra klinisk oppfølging av kvinner med Turners syndrom. Alle interesserte kan følge innlegget direkte på nett kl 10-11. Det er også mulig å stille spørsmål til Sybert via e-post.
16.08.2017
image of Stillbilde fra TV-serien

Ny, norsk TV-serie om søsken

Det sies at søsken er den beste gaven foreldre kan gi sine barn, men søsken velger ikke hverandre. Hvordan er det å ha en bror eller søster som er alvorlig syk eller har andre store utfordringer i livet? Onsdag 23. august er det première på den norske dokumentarserien "Søsken" på TV2. Gjennom seks episoder får vi følge seks familier hvor ett av barna har en funksjonshemning.
15.08.2017
image of Se opptak av foredrag fra kurset om å arbeide med barn og unge som mister ferdigheter

Se opptak av foredrag fra kurset om å arbeide med barn og unge som mister ferdigheter

Frambu holdt kurs 15.-16. mai 2017 rettet mot fagpersoner og tjenesteytere i kommuner eller fylkeskommuner i Helse Sør-Øst som jobber med barn og unge med en alvorlig fremadskridende tilstand og deres familier. Nå kan du se utvalgte foredrag fra kurset i opptak her.
14.08.2017
image of Kurs for barn og unge med komplekse medisinske utfordringer og/eller fremadskridende forløp

Kurs for barn og unge med komplekse medisinske utfordringer og/eller fremadskridende forløp

Fra 20. til 24. november 2017 inviterer vi barn og ungdom (0-18 år) med en sjelden diagnose som medfører komplekse medisinske utfordringer og/eller fremadskridende forløp med tap av motoriske, kognitive og/eller språklige ferdigheter, samt deres familier og tjenesteytere til kurs på Frambu. Søknadsfrist er 22. september.
07.08.2017