18 16

Nytt fra Frambu

Nytt fra Frambu
Gutt med Williams syndrom
Siste nytt

Vil du delta på fagkurs om Williams' syndrom?

26.04.2017
Vi inviterer fagpersoner og tjenesteytere som arbeider med voksne personer med Williams' syndrom til fagkurs på Frambu 6. juni 2017. Målet med kurset er å gi deltakerne økt kunnskap om diagnosen og hvordan tilrettelegge for et godt liv for voksne og eldre med Williams' syndrom. Påmeldingsfrist er 23. mai.
image of Maria Elind holder foredrag om pedagogisk bruk av musikk.

Musikk som terapi i hverdagen

Å bruke musikk i arbeid med barn som har sammensatte vansker kan styrke både det kognitive og motoriske nivået, samt bedre immunforsvaret.
24.04.2017
image of Foto: Rondeheim

Vil du være med på fjellcamp på Rondeheim 7.-11. august?

Fjellcamp på Rondeheim er et samarbeidsprosjekt mellom Stiftelsen Frambu, Rondeheims venner og Stiftelsen Sophies Minde og retter seg mot unge voksne mellom 20 og 40 år med en av Frambus diagnoser som er i etableringsfasen og som har behov for å etablere nye arenaer for fysisk aktivitet og meningsfull fritid. Søknadsfrist er 12. mai.
12.04.2017
image of Foto: Gutt i rullestol og miljøarbeider

Frambu er bekymret for unntaksbestemmelsen i pleiepengesaken

Arbeids- og sosialkomitéen la rett før påske frem sin innstilling til forslaget om endringer i reglene for pleiepenger. Slik vi leser det, vil det ikke kunne gjøres unntak for barn med alvorlig fremadskridende, sjeldne diagnoser. Dette mener vi er svært beklagelig. Saken avgjøres i Stortinget 18. april.
07.04.2017
image of Voksen sitter sammen med gutt

Ledig stilling: Miljøarbeider (vikariat)

Vil du arbeide med og for personer med sjeldne diagnoser? Vi søker nå etter en miljøarbeider i 100 % stilling til et ettårig vikariat (med mulighet for forlengelse). Søknadsfrist er 28. april.
07.04.2017